Werkplaats


Pech onderweg of periodiek onderhoud? Onze eersteklas monteurs weten er raad mee. Snel en doeltreffend.
Een combinatie van vakmanschap, moderne gereedschappen en meetapparatuur zorgen voor een uitmuntende prijs/kwaliteit-verhouding van onderhoud en reparaties. Wij weten raad met alle merken auto's.

APK-keuring

Wij zijn bevoegd tot het uitvoeren van de jaarlijkse APK-keuring.
Onze modern uitgeruste werkplaats bevat alle hiertoe benodigde apparatuur. Gastest- en roetmeetmachines ontbreken vanzelfsprekend niet. Na de APK-keuring melden wij de auto voor u af.

Onderhoud

Grote beurten, kleine beurten, reparaties en spoedreparaties, dat alles is dagelijkse routine voor onze eersteklas werkplaatsmedewerkers. Storingen aan motoren, het elektriek of de modernste electronica, met onze moderne meetapparatuur gaan we net zolang aan de slag tot we uw probleem verholpen hebben.
Een lampje vervangen, een uitlaat wisselen, een trekhaak monteren, met welke auto u ook komt, onze allround vaklui maken het prima voor mekaar. En hebt u eens een 'spoedje' dan helpen wij u graag direct!

Schadeherstel

Schade aan uw auto is natuurlijk nooit fijn, maar onze specialisten zorgen ervoor dat van de uiterlijke schade niets meer te zien zal zijn. Schade door hagel of steenslag, een klein deukje of zwaardere schade, slechts het verzekeringsformulier zal na herstel tonen waar het euvel precies zat. Vakkundige plaatwerkers en spuiters dragen zorg voor eersteklas herstel.

Airco-service, voor uw veiligheid

De airco biedt de bestuurder (en zijn passagiers) niet alleen een comfortabel klimaat in de wagen, maar is ook onmisbaar bij vochtig weer om de ruiten schoon te houden. De airco draagt dus werkelijk bij aan de veiligheid.
Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan schade aan het systeem ontstaan. En dat openbaart zich meestal als u de airco juist nodig hebt…